Invisible trailer

User avatar
Vinnie P.B.
Posts: 272
Joined: 13 Jul 2013 20:25
Location: SeaShepherd Cons. Society
Contact:

Re: Invisible trailer

#21 Post by Vinnie P.B. » 13 Jul 2013 20:38

olaf14 wrote: but I would like to play 1.4.1.... :evil:
stay tuned for 1.4.3 Official ;)
Image

User avatar
ND4SPD Racer
Posts: 213
Joined: 24 Dec 2012 07:07
Location: Singapore

Re: Invisible trailer

#22 Post by ND4SPD Racer » 14 Jul 2013 08:16

Bkp666 wrote:
ND4SPD Racer wrote:I got this bug too. I even recorded a video since this bug is easy to reproduce as long as you are at the same spot.
Where is that spot?
At the highway leading to the train station. I found a way to keep to delivery ongoing, just keep saving the game every 1-2 mins, and that is how I made it to Germany. I really think that it is caused by an autosave bug.

cruzzz112
Posts: 1
Joined: 14 Jul 2013 11:33

Re: Container will disappear

#23 Post by cruzzz112 » 14 Jul 2013 11:44

Hi. I have same bug too. It happened in my old game (started at 1.3.1) and in new game (started yesterday at 1.4.1). It happens when game is making autosave. I'm adding log from game started at 1.4.1 and video from old game started at 1.3.1.

LOG:
http://wklej.org/id/1086609/
Sorry for my English, I hope it is possible to understand it.

seeyou
Posts: 2
Joined: 13 Jul 2013 21:58

Re: Invisible trailer

#24 Post by seeyou » 14 Jul 2013 15:36

Hello, happened to me yesterday six times - first time near paris with iveco stralis high way. Second time and third time near southampton. Last three times it was when I was driving from Sczecin to Rostock in the place where you go off the highway.
Sorry for not posting screenshot, but it´s the same problem such in the video in first post.

Today three times and I stopped playing the game, because it just makes me upset. Hope it will be fixed in new patch, looking forward to play again soon.

Truck Maniac
Posts: 1
Joined: 14 Jul 2013 19:17

Re: Container will disappear

#25 Post by Truck Maniac » 14 Jul 2013 19:19

cruzzz112 wrote:Hi. I have same bug too. It happened in my old game (started at 1.3.1) and in new game (started yesterday at 1.4.1). It happens when game is making autosave. I'm adding log from game started at 1.4.1 and video from old game started at 1.3.1.

LOG:
http://wklej.org/id/1086609/
Sorry for my English, I hope it is possible to understand it.
The exact same thing happened to me 7 times! I hope this gets fixed in the next patch. Its very annoying as you lose progress in the game.

User avatar
supric
Posts: 1237
Joined: 08 Jun 2013 09:44
Location: Russia, Tula

Re: Invisible trailer

#26 Post by supric » 20 Jul 2013 15:32

Guys! Some new information.

Check your anti-viral software. Try to turn it off and test this bug then.

User avatar
ohaha
Posts: 17052
Joined: 07 Dec 2012 06:31
Location: Watchin' y'all
Contact:

Re: Invisible trailer

#27 Post by ohaha » 20 Jul 2013 17:49

How did you move your console display in that position?
Retired, but still loving it.

kiwi claire
Posts: 14
Joined: 21 Jul 2013 04:20

Re: Invisible trailer

#28 Post by kiwi claire » 21 Jul 2013 04:24

Happens to me around round about near calais 100% of time.

Plus numerous other places occassionally.

And if it autosave problem - how often does game autosave? every time exit / enter any city?

Post Reply

Return to “bugs 1.4.1”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests