Mod Manager - position of message "no activated mods" pt-br

Post Reply
User avatar
Theosz
Posts: 2529
Joined: 26 Sep 2013 01:39
Location: Brasil

Mod Manager - position of message "no activated mods" pt-br

#1 Post by Theosz » 11 Sep 2015 22:04

Hi

In my setup when there are no activated mods I think the message is not a good place. Maybe better is to center of one of this boxes.


https://www.dropbox.com/sh/98pcqpoovng8 ... UYyCa?dl=0
vote for krizzy090's idea about ownable freightmarket skins viewtopic.php?f=185&t=276108
Brazil... shanty towns
since ETS2 v1.13 | ATS 1.32... +6,000 hours of play... and counting

User avatar
Cruz3r
Posts: 145
Joined: 12 Oct 2014 18:17
Location: Germany
Contact:

Re: Mod Manager - position of message "no activated mods" pt

#2 Post by Cruz3r » 12 Sep 2015 10:38

I can´t reproduce this, please post full game.log

how you find it read this.

What resolution do you use?

Image
I want to play a game

User avatar
Michaleczeq
Posts: 89
Joined: 12 Dec 2013 23:02
Location: Poland, Sanok
Contact:

Re: Mod Manager - position of message "no activated mods" pt

#3 Post by Michaleczeq » 25 Sep 2015 00:43

I have the same. In my case it happens when I deactivates mods singly.
  • 1. Create new profile
    • a) Click "Mod Manager" (add some mods and accept)
      b) Fill in the required fields and click "Create"
    2. In next window click "Back"
    3. Click Mod Manager
    4. Deactivate all mods, but you must do this singly (one arrow)

User avatar
Axel Slingerland
Posts: 9035
Joined: 22 Oct 2013 07:55
Location: The Lost Coast

Re: Mod Manager - position of message "no activated mods" pt

#4 Post by Axel Slingerland » 25 Sep 2015 02:25

Must be a language thing... I just did that and it worked fine. I also tried removing all mods at once, and again it worked fine. I get the following message:

Image

Which is actually only one way to do it. You could also just double click a mod to activate it. But with English and German being fine while Portuguese and Polish are not, it sounds to me like language errors.
You can call me Ax

Image

User avatar
Theosz
Posts: 2529
Joined: 26 Sep 2013 01:39
Location: Brasil

Re: Mod Manager - position of message "no activated mods" pt

#5 Post by Theosz » 25 Sep 2015 02:40

I will need find which profile this happed.(if it happens) My mistake (other) because I did not report "at moment". I can't reproduce until now in profiles I had checked.
vote for krizzy090's idea about ownable freightmarket skins viewtopic.php?f=185&t=276108
Brazil... shanty towns
since ETS2 v1.13 | ATS 1.32... +6,000 hours of play... and counting

User avatar
Axel Slingerland
Posts: 9035
Joined: 22 Oct 2013 07:55
Location: The Lost Coast

Re: Mod Manager - position of message "no activated mods" pt

#6 Post by Axel Slingerland » 25 Sep 2015 05:55

Well, if it isn't a bug, then it's a feature eh!
You can call me Ax

Image

SashkaKp
Posts: 1
Joined: 27 Jul 2018 15:53
Location: Россия
Contact:

Mod Manager position of message "no activated mods" pt br

#7 Post by SashkaKp » 31 Jul 2018 08:32

Hello all..

I know how to install a mod locally on my pc. And I can create a new track with my mod, upload it to tmx and the mod i visible for anybody.

But how can I use my mod on existing tracks on the server?

Ty
Быть сильным хорошо, быть умным лучше вдвое. Крылов И. А.

Post Reply

Return to “Bugs 1.20”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests