Big Stars - Actros/Arocs SLT [1.38.*|V1.6.3|10.07.2020]

User avatar
Ruward
Posts: 535
Joined: 17 May 2017 05:41
Location: Groningen, Netherlands
Contact:

Re: Big Stars - Actros/Arocs SLT [1.37.*|V1.6.1|97.05.2020]

#471 Post by Ruward » 07 May 2020 13:16

Thank you!
Greetings oet Grunn!

Evil_Jason
Posts: 463
Joined: 01 Oct 2016 10:57
Location: Vienna, Austria

Re: Big Stars - Actros/Arocs SLT [1.37.*|V1.6.1|97.05.2020]

#472 Post by Evil_Jason » 08 May 2020 10:36

Looking good...

The speedometer in the UK-version is a bit strange because the main unit is still kph and the secondary unit mph. It should be the other way.

But else it's a great job
If something is not round, it has then edges or it is broken.


Burakref
Posts: 23
Joined: 01 Apr 2018 14:49
Location: Turkey Istanbul
Contact:

Re: Big Stars - Actros/Arocs SLT [1.37.*|V1.6.1|97.05.2020]

#474 Post by Burakref » 10 May 2020 13:18

Thank you!
ImageBig Stars by Burak34, on Flickr

Twiggy028
Posts: 210
Joined: 27 Jul 2017 19:40

Re: Big Stars - Actros/Arocs SLT [1.37.*|V1.6.1|97.05.2020]

#475 Post by Twiggy028 » 10 May 2020 13:27

Evil_Jason wrote:
08 May 2020 10:36
Looking good...

The speedometer in the UK-version is a bit strange because the main unit is still kph and the secondary unit mph. It should be the other way.

But else it's a great job
No the kph primary is still correct for UK. Even though we use MPH ive driven trucks where its in kph as a primary here. Not a converted truck either, its just to save costs in production. Its very common to see on DAF XF's

Evil_Jason
Posts: 463
Joined: 01 Oct 2016 10:57
Location: Vienna, Austria

Re: Big Stars - Actros/Arocs SLT [1.37.*|V1.6.1|97.05.2020]

#476 Post by Evil_Jason » 10 May 2020 17:49

Twiggy028 wrote:
10 May 2020 13:27
Evil_Jason wrote:
08 May 2020 10:36
Looking good...

The speedometer in the UK-version is a bit strange because the main unit is still kph and the secondary unit mph. It should be the other way.

But else it's a great job
No the kph primary is still correct for UK. Even though we use MPH ive driven trucks where its in kph as a primary here. Not a converted truck either, its just to save costs in production. Its very common to see on DAF XF's
I always thought mph is the primary and then a small kph as secondary unit in the UK
If something is not round, it has then edges or it is broken.

Twiggy028
Posts: 210
Joined: 27 Jul 2017 19:40

Re: Big Stars - Actros/Arocs SLT [1.37.*|V1.6.1|97.05.2020]

#477 Post by Twiggy028 » 11 May 2020 14:08

Evil_Jason wrote:
10 May 2020 17:49
Twiggy028 wrote:
10 May 2020 13:27


No the kph primary is still correct for UK. Even though we use MPH ive driven trucks where its in kph as a primary here. Not a converted truck either, its just to save costs in production. Its very common to see on DAF XF's
I always thought mph is the primary and then a small kph as secondary unit in the UK
Generally it is, but DAF in particular seem to use KPH as primary, My driving instructor for my C+E made a point to say make sure i dont follow the kph lmao. I can roughly work out both either side so im not too bad, but it sure can be an annoyance at times lol



tarekjoker43
Posts: 9
Joined: 22 Oct 2019 09:35

Re: Big Stars - Actros/Arocs SLT [1.37.*|V1.6.2|09.06.2020]

#480 Post by tarekjoker43 » 30 Jun 2020 14:24

great mod, i love the truck so much, i have a small bug though: https://imgur.com/5NCaUSD
it happens in any camera mode except the cockpit one, it happens randomly too, if i move my mouse it's gone, and sometimes it happens for just a second and then its gone and every thing is normal again
here's my full log:
Attachments
game.log.txt
(842.95 KiB) Downloaded 21 times

Post Reply

Return to “Trucks”

Who is online

Users browsing this forum: brakes and 19 guests