1.36 Open Beta doesn't start on Mac [FIXED]

Post Reply
Euroupl
Posts: 3
Joined: 16 Oct 2019 16:56

1.36 Open Beta doesn't start on Mac [FIXED]

#1 Post by Euroupl » 16 Oct 2019 17:16

Hi guys,
I think that I've found a bug.
When I want to start ETS2 on my Mac (iMac, late 2013, 27-inch) with the 1.36 Beta, it doesn't start and I get this message:

Do you have the same problem or is my graphics card too old?
_____________________________________________________________________________________
iMac late 2013, 27-inch
3,4 Ghz Intel i5
NVIDIA GeForce GTX 775M 2048MB

Version of the game: 1.36 public beta
Attachments
Bildschirmfoto 2019-10-16 um 16.47.26.JPG

abc2003
Posts: 5
Joined: 16 Oct 2019 15:38

Re: 1.36 Open Beta doesn't start on Mac

#2 Post by abc2003 » 16 Oct 2019 18:25

This is a known problem and some people have contacted the developers and they have said that all macs have that problem so I guess that they are currently fixing the problem?

Euroupl
Posts: 3
Joined: 16 Oct 2019 16:56

Re: 1.36 Open Beta doesn't start on Mac

#3 Post by Euroupl » 16 Oct 2019 19:39

Okay, sounds good; where do you have this information from?

abc2003
Posts: 5
Joined: 16 Oct 2019 15:38

Re: 1.36 Open Beta doesn't start on Mac

#4 Post by abc2003 » 16 Oct 2019 21:11

I saw it in another forum where an actual SCS person said that it was a known issue, and in another sever they said that they had emailed SCS or something.
Last edited by SimulatorSam on 17 Oct 2019 12:17, edited 1 time in total.
Reason: Removed quote. [2.4]


Euroupl
Posts: 3
Joined: 16 Oct 2019 16:56

Re: 1.36 Open Beta doesn't start on Mac

#6 Post by Euroupl » 17 Oct 2019 04:33

Ok, thanks to everyone.
Keep on trucking!

Post Reply

Return to “Mac OS Beta Testing”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest