Rear_nut error

Post Reply
ktruckd
Posts: 14
Joined: 12 Apr 2019 21:49

Rear_nut error

#1 Post by ktruckd » 24 May 2020 00:29

Hello,

I have a very big problem. I want to do some quick jobs but I can`t, i watched my game.log and it says this: 00:11:23.579 : <ERROR> d:\buildbot\slaves\win_slave\final_build_ets2_137_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\models\model\model_template.cpp(590): ?cache_data_handler@model_template_u@prism@@UEAAXXZ: Failed to load model descriptor (.pmd) or model geometry (.pmg) for '/vehicle/truck/upgrade/wheel/nuts/rear_nuts_02_legacy.pmg'.

I checked my mod list so often and I still dont find the mod who is causing this. Can someone please help me with this? I really want to play ETS with joy but due this I can´t.
My complete game.log is here: https://pastebin.com/rb9HY0nX

User avatar
Madkine
Posts: 2380
Joined: 08 Oct 2018 16:35
Location: Australia
Contact:

Re: Rear_nut error

#2 Post by Madkine » 24 May 2020 08:22

If you want help, you'll need to post the full log to pastebin. If it's to large for a single paste, break it into pieces.

ktruckd
Posts: 14
Joined: 12 Apr 2019 21:49

Re: Rear_nut error

#3 Post by ktruckd » 24 May 2020 20:54

@Madkine https://pastebin.com/mtEZ8WRT i updated it, sorry XD

User avatar
Madkine
Posts: 2380
Joined: 08 Oct 2018 16:35
Location: Australia
Contact:

Re: Rear_nut error

#4 Post by Madkine » 25 May 2020 06:07

That's a lot of mods and I don't think I can narrow it down other than to say it's a truck mod.

Post Reply

Return to “Help center - player to player”

Who is online

Users browsing this forum: nagel_meister, TomDiesel and 2 guests